Taal: Nederlands (actief) Language: EnglishFollow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Portfolio: Maatwerk LED verlichting lift


In opdracht van de Lebe Business Centers hebben we recentelijk de lift van het kantoorpand aan de Parlevinkerweg in Venlo voorzien van maatwerk LED verlichting. Deze unieke glazen lift is het middelpunt van het gebouw en zowel de lift kooi als ook de liftschacht zijn van transparant glas waardoor het bijzondere roterende hef mechaniek zichtbaar is.

Het verzoek van de Lebe Group was om van deze lift door middel van LED verlichting in hun blauwe huisstijl een ware eyecatcher te maken.Hiervoor is gekozen voor een volledig maatwerk oplossing bestaande uit op maat gezaagde aluminium LED profielen voorzien van een afdekkap met lens werking. In deze profielen is LED lijnverlichting gebruikt met een hoge LED dichtheid wat in combinatie met de afdekkap zorgt voor een egale verlichting.

De profielen zijn door onze productie op maat gezaagd, voorzien van montage tape en op maat gemaakte tussenkabels. Door de precieze planning en nauwkeurige voorbereiding is de overlast voor de huurders en de tijd dat de lift buiten gebruikt was beperkt gebleven tot één dagdeel. 

  • Maatwerk LED verlichting lift
  • Maatwerk LED verlichting lift
  • Maatwerk LED verlichting lift
  • Maatwerk LED verlichting lift