Taal: Nederlands (actief) Language: EnglishFollow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Portfolio: Domani Venlo Verlichte traptreden


In opdracht van woningcorporatie Woonwenz hebben wij bij Domani te Venlo,het cultuurpodium en trouwlocatie bij uitstek, traptrede verlichting mogen verzorgen.De donker granieten traptreden waren vaak slecht zichtbaar wat regelmatig leidde tot gevaarlijke situaties.

ShowTheme heeft de treden voorzien van een gepatenteerd traptrede profiel in een lichte kleur,voorzien van antislip en aangevuld met dubbele LED verlichting.De eerste LED lijn geeft de rand van de trede aan, terwijl de tweede LED lijn de volgende trede verlicht.Deze LED lijnen zijn IP62 waterbestendig en in de kleur warmwit, verder is het geheel volledig dimbaar uitgevoerd zodat voor iedere activiteit de juist verlichtingssterkte kan worden ingesteld.Vanaf heden zijn deze traptreden visueel zeer duidelijk zichtbaar en veiliger voor de bezoekers.

  • Domani Venlo Verlichte traptreden
  • Domani Venlo Verlichte traptreden
  • Domani Venlo Verlichte traptreden
  • Domani Venlo Verlichte traptreden
  • Domani Venlo Verlichte traptreden

Speciaal voor theaters en bioscopen kunnen wij deze traptrede profielen ook voorzien van additionele verlichte rijnummers. Ook specials in de trant van DMX sturing, dynamische RGB LED lijnen, noodstroom voorziening, etc. behoren tot de mogelijkheden.

Voor meer info : info@showtheme.nl