Taal: Nederlands (actief) Language: EnglishFollow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Portfolio: Sportgeneeskunde Nederland


Sportgeneeskunde Nederland is een verzameling van organisaties die allemaal actief zijn binnen de sportgeneeskunde.
Zij hebben zich tot doel gesteld bewustwording te creëren bij de sporter/bewegende mens op het gebied van verantwoord sporten.
Voor de recent verbouwde locatie in Bilthoven heeft ShowTheme in samenwerking met het bedrijf Nightlife de technische infrastructuur verzorgt voor
de doorgifte van videobeelden over een IP-netwerk. Op een kwalitatieve hoogwaardige manier worden meerdere streams binnen dit netwerk aangeboden aan de diverse monitors. Verder is ons  Managed Purple Presenter systeem geïnstalleerd waarmee binnen het gebouw op meerdere schermen de narrow casting wordt verzorgd.

  • Sportgeneeskunde Nederland
  • Sportgeneeskunde Nederland

Middels het online CMS systeem kan de klant zelf op eenvoudige wijze periodieke content wijzigen zoals basis afbeeldingen of tekstregels.
Het beheer van het complete systeem gebeurd op afstand. Mocht er een probleem zijn of de gebruiker wil een aanpassing aan de configuratie of opmaak is dit eenvoudig te realiseren.
Ook het op afstand “meekijken”, om zodoende te kunnen adviseren over bijvoorbeeld opmaak pagina behoort tot de mogelijkheid. ShowTheme biedt het narrow casting product schaalbaar aan, afhankelijk van de wensen en behoefte van de klant kunnen wij altijd een passend systeem aanbieden.
Voor meer informatie:   http://www.showtheme.nl/nl/default.asp?Narrow-casting