Follow us on LinkedInFollow us on FacebookFollow us on Instagram
Taal: Nederlands (actief) Language: English

Diensten: Verlichting

Verlichting is een zeer belangrijke sfeermaker.
Items zoals geschikte armaturen, doordachte plaatsing, precieze afstelling en juiste programmering zijn zeer sfeerbepalend. Lichtkleur in combinatie met materialen en kleuren van een ruimte kunnen het totaalplaatje maken of breken. Technische aspecten zoals openingshoek, waterbestendigheid en stroomverbruik moeten in overweging genomen worden. “Last but not least” is uiteraard het design van het armatuur van belang.

ShowTheme adviseert, levert en installeert verlichting. Op basis van uw wensen worden armaturen geselecteerd of een compleet lichtplan samengesteld. Naast standaard armaturen leveren we maatwerk verlichting op basis van specifieke wensen en eisen, zoals; op maat gemaakte LED verlichting in een glazen lift schacht en staande lampen met UV noodverlichting bij Forteiland Pampus.

Tenslotte is de juiste aansturing van belang, armaturen moeten in veel gevallen dimbaar zijn en door het "spelen" met verschillende lichtkleuren kan de uitstraling van de ruimte beïnvloed worden. Het op een nette manier dimmen van moderne LED verlichting wordt vaak onderschat, door de jaren heen heeft ShowTheme veel ervaring opgedaan met LED, ons team was o.a. betrokken bij de ontwikkeling van de eerste LED sturingen geschikt voor gebruik in TV studio’s.

Het bedienen van de verlichting moet op een eenvoudige en intuïtieve manier mogelijk zijn, ShowTheme voorziet in een breed scala bedieningsmogelijkheden
van eenvoudige druktoetsen, moderne touchpanels tot aan volledig geautomatiseerde systemen. Afhankelijk van de ruimte, toepassing en het budget wordt de meeste geschikte bediening samengesteld.


Diensten: Verlichting
 
Diensten: Verlichting
Diensten: Verlichting
Diensten: Verlichting
Diensten: Verlichting
 

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

© Copyright 2023 by ShowTheme | Powered by CLIM.nl