Follow us on LinkedInFollow us on FacebookFollow us on Instagram
Taal: Nederlands (actief) Language: English

Project: Seacon rotonde

Het internationaal opererend transportbedrijf heeft in 2010 een kunstwerk laten maken ter ere van hun 25-jarig jubileum.
Het kunstwerk op de rotonde Groot Boller in Blerick, gemaakt door Venlonaar Hans Reijnders was na 5 jaar aan een update toe. Door het intensieve vrachtverkeer waren de twee LED lichtlijnen beschadigd waardoor compleet vervangen de enige oplossing was. De oude LED lichtlijnen hadden een witte drager, om beter bij de uitstraling van het kunstwerk te passen is er destijds rookglas diffuser folie gemonteerd. Door weersinvloeden laat deze folie los en oogt het geheel niet meer fraai, verder reduceert deze folie ook het LED licht.

Gelukkig staan de ontwikkelingen op LED gebied absoluut niet stil, anno 2015 bestaan er nieuwe LED lichtlijnen speciaal uitgevoerd in zwart, hierdoor is een additionele folie voor de gewenste uitstraling niet meer nodig en is het geheel IP65 en UV bestendig. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond en is de oorspronkelijke uitstraling van het kunstwerk weer hersteld met hedendaagse techniek.


Project: Seacon rotonde
 
Project: Seacon rotonde
Project: Seacon rotonde
Project: Seacon rotonde
Project: Seacon rotonde
 

Diensten in dit project

Merken in dit project

Opdrachtgever

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

© Copyright 2023 by ShowTheme | Powered by CLIM.nl