Taal: Nederlands (actief) Language: EnglishFollow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Portfolio: Weir Minerals Time-lapse opname


Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van deze multinational die marktleider is in het produceren van o.a. pompen voor het transporteren van ertsen en mineralen werd een groots opgezette open dag georganiseerd. Een van de onderdelen die op deze dag vertoond werden was de productie van de grootste zuigermembraanpomp ter wereld.

  • Weir minerals
  • Weir minerals

In opdracht en samenwerking met Dynamic beeld, licht & geluid hebben wij in traject van vier weken Time-lapse opnames gemaakt van de verschillende onderdelen en het samenstellen van deze pomp.
Het geheel is geregistreerd in ultra high definition ook wel 4K genoemd, hiervoor werden drie Time-laps camera’s gebruikt met hoogfrequente continuverlichting aangevuld met HQI armaturen om een optimale opname te kunnen garanderen. Iedere camera maakte elke 5 minuten een opname in een resolutie van 4096 x 2160 pixels. Na editing van deze ruwe opnames in een zeer hoge bitrate van 80 Mbps zijn de beelden verder verwerkt tot een compacte film die tijdens de open dag aan het publiek vertoond werd.
Voor meer informatie over de mogelijkheden van video: http://www.showtheme.nl/nl/default.asp?Video