Taal: Nederlands (actief) Language: EnglishFollow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Portfolio: Toverland Interactieve Toverstaf


Op donderdag 5 juli 2018 opende Toverland het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon. Port Laguna is vormgegeven als een idyllisch havenstadje met azuurblauw water, een strand en een boulevard vol bedrijvigheid. Magie staat in dit mediterrane entreegebied centraal: met een toverstaf kunnen bezoekers hier écht toveren.

Eindelijk mogen we dit nieuws met u delen, het afgelopen half jaar ontwikkelde ShowTheme in samenwerking met attractiepark Toverland in het diepste geheim een interactieve toverstaf waarmee bezoekers in Port Laguna echt kunnen Toveren. De familie Magistralis daagt je graag uit om de magie in jezelf te ontdekken, middels een fraai vormgegeven toverstaf en de magische plattegrond genaamd “Mapa Magica”.

  • Toverland Interactive Toverstaf
  • Toverland Interactive Toverstaf
  • Toverland Interactive Toverstaf
  • Toverland Interactive Toverstaf
  • Toverland Interactive Toverstaf

(dank aan www.looopings.nl voor de foto’s)

In 2016 ontwikkelden wij reeds de verbeterde versie Toverstafjes voor de bestaande attractie ‘Toverhuis” waarin kinderen door met de toverstaf op een doel te richten magische effecten kunnen starten. Dit nieuwe systeem doet hier een schepje bovenop, de Mapa Magica toont de locaties van de magische plekken, elk met hun eigen specifieke toverbeweging en spreuk, het systeem registreert de beweging van de Toverstaf en vergelijkt deze met de beweging afgebeeld in de Mapa Magica, is er voldoende overeenkomst dan komt de scene tot leven.
De ontwikkeling van de software en het Vision detectie algoritme hebben we laten uitvoeren door onze betrouwbare partner in innovatie Blue Engineering.

Langs deze weg feliciteren wij Toverland met de realisatie van deze nieuwe themagebieden en wensen wij de bezoekers veel toverplezier toe.

“Discover your own magic”

Zie ook https://www.looopings.nl/weblog/10354/Toverland-verstopt-speciale-effecten-in-nieuw-entreegebied.html