Follow us on LinkedInFollow us on FacebookFollow us on Instagram
Taal: Nederlands (actief) Language: English

Project: DOK6 Narrow Casting

DOK6 Thuishaven voor Amusement te Panningen heeft gekozen voor ShowTheme’s Managed Purple Presenter narrow casting systeem. DOK6 maakte reeds gebruik van een narrow casting systeem echter voldeed dit systeem niet aan de hedendaagse wensen en nam het aanpassen van content teveel kostbare tijd in beslag. Het vernieuwde systeem bestaat uit meerdere MPP players op de diverse etages binnen het amusement complex, alle players zijn opgenomen in het computer netwerk en het beheren en uploaden van nieuwe content gebeurd vanuit één centrale pc.

De bezoekers van DOK6 worden met behulp van het Managed Purple Presenter systeem voorzien van diverse additionele informatie,zoals trailers van bioscoop films, informatie over arrangementen en reclamespotjes van lokale ondernemers. Welke presentatie op welke tijdstip afgespeeld dient te worden kan eenvoudig geconfigureerd worden in de uitgebreide schedule functie.Ook het automatisch in- en uitschakelen van de beeldschermen wordt d.m.v. deze schedule geregeld, waardoor onnodige branduren en energieverbruik  tijdens sluitingstijd voorkomen wordt. Met het Managed Purple Presenter systeem kan ShowTheme een passend systeem samenstellen voor iedere klant, afhankelijk van de wensen kan het up to date houden van de content:

  • Plaatsvinden op afroep
  • In een maandelijks contract aangeboden worden
  • Door de klant zelf geregeld worden

Ralph Teeuwen, directeur Dok6 Cinema: “Wij zijn zeer tevreden met jullie oplossing. Het werkt prima, snel en eenvoudig”


Project: DOK6 Narrow Casting
 
Project: DOK6 Narrow Casting
Project: DOK6 Narrow Casting
Project: DOK6 Narrow Casting
Project: DOK6 Narrow Casting
 

Diensten in dit project

Merken in dit project

Opdrachtgever

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

© Copyright 2023 by ShowTheme | Powered by CLIM.nl