Follow us on LinkedInFollow us on FacebookFollow us on Instagram
Taal: Nederlands (actief) Language: English

Project: Boxmeer LED billboards

LED billboards zijn de opvolger van de huidige poster reclame borden. Het voordeel van deze LED billboards is dat deze digitaal beheerd kunnen worden op afstand, drukken van posters en het handmatig wisselen hiervan behoord met LED billboards tot het verleden. Verder bieden deze dynamische LED billboards mogelijkheden aangaande de weergave van actuele gegevens, denk b.v. aan het aantal dagen tot de opening van een winkel of bedrijfspand, nieuws headlines of eenvoudige tijd en temperatuur indicatie, allemaal mogelijk met deze hedendaagse techniek.

In de gemeente Boxmeer zijn vijf LED billboards geplaats, twee dubbelzijdige grote billboards met een afmeting van 205x154 cm en een pixelpitch van 8mm en drie billboards met een afmeting van 115x77 cm (vergelijkbaar met A0 posterformaat) en een pixel pitch van 6mm. De content wordt afgespeeld middels onze manager purple presenter narrow casting players, welke door middel van professionele Lancom 4G modems in verbinding staan met het internet zodat de content op afstand beheerd kan worden.

Dit project is het begin van een intensief samenwerkings verband tussen ShowTheme en Jordans Sign & Promotion. Waarbij de firma Jordans sign & promotions garant staat voor de mechanische constructie, de plaatsing van de LED billboards en de exploitatie van de reclame draagt ShowTheme zorg voor de configuratie, installatie, onderhoud
en support van het elektronische gedeelte. Door dit samenwerkingsverband kunnen beide firma’s hun klanten nog beter voorzien van een totaaloplossing.


Project: Boxmeer LED billboards
 
Project: Boxmeer LED billboards
Project: Boxmeer LED billboards
Project: Boxmeer LED billboards
Project: Boxmeer LED billboards
 

Diensten in dit project

Merken in dit project

Opdrachtgever

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

© Copyright 2023 by ShowTheme | Powered by CLIM.nl