Taal: Nederlands (actief) Language: EnglishFollow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Live events

ShowTheme verzorgt tevens video presentatie techniek voor Live events.
Tijdens uw congres wilt u natuurlijk dat de presentaties vlekkeloos verlopen, dit is één van de expertises van ShowTheme. Wij ontzorgen de klant door het verzamelen, controleren en converteren van de content vooraf, waarna e.e.a. wordt verwerkt in ons dedicated solid state narrow casting systeem, in tegenstelling tot onze concullega’s welke hiervoor vaak PC’s toepassen. Ons systeem zorgt daarna voor een betrouwbare weergave en fail-save bediening, doordat alles vooraf is geprogrammeerd en doorlopen, is de kans op bedienfouten tijdens de daadwerkelijk voorstelling minimaal.

  • Live events - ShowTheme
  • Live events - ShowTheme
  • Live events - ShowTheme
  • Live events - ShowTheme
  • Live events - ShowTheme
  • Live events - ShowTheme

Tevens verzorgen wij (live) beeldregistratie voor directe weergave op bijvoorbeeld een LED wall of projectiedoek, doormiddel van onze professionele videomixers kunnen we deze shots naadloos combineren met bovengenoemde presentatie content.
Verder gebruiken we speciale video bewerkings software voor het maken van dynamische sponsor presentaties, waarbij de logo’s van de sponsoren worden vertoont met een additionele dynamische achtergrond, zodat zij een optimale exposure genieten tijdens het event.

 

Opdrachtgevers

Human friendly architects
Lebe Vital
Hotel Klein Zwitserland

[Meer]