Taal: Nederlands (actief) Language: EnglishFollow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Portfolio: Kipling Game On event


12 Juli vond op Forteiland Pampus het exclusieve Kipling Game On event plaats. Middels dit event presenteerde Kipling hun nieuwe collectie aan de Europese Retail managers. Het Engelse design bureau Marmelade London verzorgde de thematisering en invulling van dit event, diverse vertrekken binnen het fort werden voorzien van maatwerk spellen of toonde custom content over de totstandkoming van deze collectie. 

In opdracht van Pampus Events  was ShowTheme als technische beheerder van Pampus verantwoordelijk voor de tijdelijke aanpassing van de video content in een drietal ruimtes, deze ruimtes vertoonde tijdens het event Kipling gerelateerde video’s, één ruimte betrof een stretched side by side projectie, de ander een 360 graden projectie en in de derde ruimte werd geprojecteerd op een glazen wand voorzien van LCD projectiefolie, deze wand is standaard te gebruiken als doorzicht projectie scherm maar wanneer de elektrische spanning wordt ingeschakeld is de beglazing onmiddellijk doorzichtig.

  • Kipling Game On event
  • Kipling Game On event
  • Kipling Game On event
  • Kipling Game On event
  • Kipling Game On event

Verder assisterende ons team design bureau Marmelade London door het naar wens in- en uitschakelen van bestaande verlichting en exhibits, zodat de complete Experience overkwam met de “look en feel” die zij voor dit fashion event in gedachten hadden.