Follow us on LinkedInFollow us on FacebookFollow us on Instagram
Taal: Nederlands (actief) Language: English

Merken: Panasonic Visual Solutions

Panasonic is al tientallen jaren koploper op het gebied van LED-projectorinnovatie. De ongeëvenaarde DLP- en LCD-projectoren van Panasonic zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid en minimaal onderhoud. Dankzij technologieën voor onder andere 24/7-werking, hoge beeldkwaliteit en duurzaamheid en het grootste assortiment op de markt, is er voor elke toepassing een Panasonic projector te vinden.
Het assortiment Panasonic projectoren bestaat uit:
DLP projectoren: DLP (Digital Light Processing) gebruikt licht op een reflecterende chip met duizenden kleine ‘micro-spiegels’ – één voor elke pixel. Deze technologie elimineert rastervorming, en zorgt voor een hoge contrastratio. Daarnaast hebben DLP-chips een langere levensduur.
LCD projectoren: LCD (Liquid Crystal Display) maakt gebruik van panelen die opgebouwd zijn uit kleine vloeibare kristallen. In een projector zitten drie van deze panelen (rood, groen en blauw). Over het algemeen zijn bij LCD projectoren de kleuren helderder, scherper en natuurlijker.
LED / Laser projectoren: LED / Laser projectoren zijn de moderne variant van de voormalig lamp projectoren, het voordeel van een LED/Laser lichtbron t.o.v. een lamp zijn de lange levensduur (+/- 20.000 uur) en lineaire degradatie.

Voor meer informatie zie: https://business.panasonic.nl


Merken: Panasonic Visual Solutions
 
Merken: Panasonic Visual Solutions
Merken: Panasonic Visual Solutions
Merken: Panasonic Visual Solutions
Merken: Panasonic Visual Solutions
 

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

© Copyright 2023 by ShowTheme | Powered by CLIM.nl