Taal: Nederlands (actief) Language: EnglishFollow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Merken: Panasonic Visual Solutions

Panasonic Visual Solutions

Panasonic is al tientallen jaren koploper op het gebied van LED-projectorinnovatie. De ongeëvenaarde DLP- en LCD-projectoren van Panasonic zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid en minimaal onderhoud. Dankzij technologieën voor onder andere 24/7-werking, hoge beeldkwaliteit en duurzaamheid en het grootste assortiment op de markt, is er voor elke toepassing een Panasonic projector te vinden.
Het assortiment Panasonic projectoren bestaat uit:
DLP projectoren: DLP (Digital Light Processing) gebruikt licht op een reflecterende chip met duizenden kleine ‘micro-spiegels’ – één voor elke pixel. Deze technologie elimineert rastervorming, en zorgt voor een hoge contrastratio. Daarnaast hebben DLP-chips een langere levensduur.
LCD projectoren: LCD (Liquid Crystal Display) maakt gebruik van panelen die opgebouwd zijn uit kleine vloeibare kristallen. In een projector zitten drie van deze panelen (rood, groen en blauw). Over het algemeen zijn bij LCD projectoren de kleuren helderder, scherper en natuurlijker.
LED / Laser projectoren: LED / Laser projectoren zijn de moderne variant van de voormalig lamp projectoren, het voordeel van een LED/Laser lichtbron t.o.v. een lamp zijn de lange levensduur (+/- 20.000 uur) en lineaire degradatie.

Voor meer informatie zie: https://business.panasonic.nl

  • ShowTheme: Multimedia System Integration - Merken
  • ShowTheme: Multimedia System Integration - Merken
  • ShowTheme: Multimedia System Integration - Merken
  • ShowTheme: Multimedia System Integration - Merken