Follow us on LinkedInFollow us on FacebookFollow us on Instagram
Taal: Nederlands (actief) Language: English

Project: Rowwen Heze 30 jaar

Op donderdag 21 mei 2016 werd de familietentoonstelling Rowwen Hèze 30 joar geopend. Deze expositie liet de ontwikkeling zien die de groep heeft doorgemaakt van feestband naar een muziekgroep en was te zien tot en met zondag 3 januari 2016.

De bezoeker loopt zoals op een festival van de ene naar de andere paviljoentent en wordt op die manier chronologisch en thematisch door de geschiedenis gevoerd. Ook staat er in de expositie een theater waarin doorlopend videoclips en concertregistraties te zien zijn. Audio- en beeldfragmenten leggen de tijdgeest bloot en roepen herinneringen op. Aan de platenbar kan geluisterd worden naar inspiratiebronnen van Rowwen Hèze en naar nooit uitgebrachte opnames van de groep. Bijzondere foto’s uit heden en verleden zijn te zien in de fotogalerij.

ShowTheme heeft voor deze expositie de AV techniek verzorgt en maakt daarbij gebruik van Brightsign players voor de platenbar en Alcorn McBride 8 traxx players voor de fragmenten in de paviljoententjes, deze fragmenten worden getriggerd door speciale sensoren met looprichting detectie en stijlvolle randverlichte vandaalbestendige drukknoppen. Een groot deel van de techniek was reeds in bezit van het Limburgs Museum, hergebruik van deze apparatuur was dan ook een nadrukkelijke wens. Waar mogelijk heeft ShowTheme de reeds aanwezig apparatuur opgenomen in het technisch plan en tijdens de bouw geassisteerd met de montage en programmering hiervan.


Project: Rowwen Heze 30 jaar
 
Project: Rowwen Heze 30 jaar
Project: Rowwen Heze 30 jaar
Project: Rowwen Heze 30 jaar
Project: Rowwen Heze 30 jaar
 

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

© Copyright 2023 by ShowTheme | Powered by CLIM.nl