Follow us on LinkedInFollow us on FacebookFollow us on Instagram
Taal: Nederlands (actief) Language: English

Project: Tentoonstelling Mystiek

Afgelopen vrijdag heeft de opening van de nieuwe tentoonstelling Mystiek in het Limburgs Museum plaatsgevonden. De tentoonstelling Mystiek – Rituelen. Verstilling. Extase. laat je zien hoe de mens al eeuwenlang probeert de alledaagse werkelijkheid te ontstijgen. Door gebed en meditatie, door rozenkransen, muziek, geuren en yogaposes, door pelgrimstochten, bedwelmende dans en drank of drugs: we blijven hopen op ‘meer’. In Mystiek loop je door drie ruimtes die elk met een eigen sfeer de zintuigen prikkelen. Van rituelen via verstilling naar extase.

ShowTheme heeft als vaste partner van het Limburgs Museum de integratie van de audiovisuele technieken verzorgd. Deze tentoonstelling bestaat uit meerdere (laser) projecties, waarvan enkele voorzien van directioneel geluid. Ook zijn er een aantal beeldschermen in diverse formaten toegepast. Middels showcontrol wordt het geheel automatisch in- en uitgeschakeld aan de hand van de openingstijden van het museum, met daarnaast de mogelijkheid om indien nodig de bediening handmatig over te nemen.

Mystiek: Rituelen. Verstilling. Extase. Bezoek de tentoonstelling en ervaar wat Mystiek met jou doet. Deze tentoonstelling was te bezichtigen t/m 19  maart 2023.

 
 

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

© Copyright 2023 by ShowTheme | Powered by CLIM.nl